Om Yurt och om hur elakt Demon’s Souls är


Nu ska jag berätta för er oinvigda exakt hur elakt Demon’s Souls är. Nu ska jag berätta för er om Yurt – The Silent Chief.

När du stöter på Yurt första gången befinner han sig i en olycklig situation, han är inlåst i en trång bur. Hans svarta rustning och hans hornbeprydda hjälm ger dig en känsla av att det här nog är en otrevlig typ men eftersom han ber snällt väljer du att öppna hans bur och släppa ut honom.

Han tackar för din hjälp och visar sig inte vara farlig alls, han promenerar iväg och låter dig glatt fortsätta på ditt äventyr.

När du kommer tillbaka till ”The Nexus”, den plats där alla dina vänner finns, alltså alla karaktärer i spelet som kan reparera dina vapen, lära dig nya trollformler, ge dig nya läkande örter, så hittar du Yurt där. Han har slagit sig till ro på andra våningen, han sitter för sig själv i ett hörn ganska isolerad från alla övriga karaktärer i ”The Nexus”.

Okej, så långt allt väl.

Men! Om du lite senare kommer tillbaka till ”The Nexus” upptäcker du att det ligger ett lik i samma rum som Yurt. Ett lik som inte låg där tidigare. Misstänkt, eller hur? Och Yurt, han bara sitter där i sitt hörn och chillaxar.

Så du ger dig ut på nya äventyr, dödar lite bossar, hittar nya vapen, köper roliga prylar och har det allmänt roligt (läs: jobbigt!).

Och sen då, när du kommer tillbaka till ditt kära ”Nexus”, vad har hänt då? Jo, då har Freke blivit mördad!

Och ännu lite senare, då har Patches, Saint Urbain och Yurika också blivit mördade! Vad händer? Plötsligt är alla dina kompisar döda och du kan inte längre lära dig ny magi, du kan inte längre reparera dina vapen, du kan inte längre köpa helande örter. Eller jo, du kan det men på andra ställen som det är väldigt jobbigt att ta sig till.

Och Yurt då? Jo, han sitter där och ser nöjd ut. Och har du tur kanske du förstår nu vad som hänt? Jo, det råkar vara så att det är Yurt som mördat alla dina kompisar och på så sätt gjort ett redan svårt spel oändligt mycket svårare (och tråkigare…)! Men allt det här är så himla hemligt så du fattar förmodligen ingenting! Inte ens när alla är döda förstår du vad som hänt!

Hur jag gjorde? Jag följde en guide och dödade Yurt så fort jag fick chansen så nu är det jag som springer runt i hans tuffa hjälm och ser cool ut. Sug på den Yurt!!!

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399