Jag går GI på min kontorsmage

Efter att under dom senaste tre-fyra åren sett vågen röra sig sakta men säkert åt fel håll bestämde jag mig idag för att stoppa den här nedåtgående trenden, något som inte är helt lätt för en jag som levt ett helt liv i tron att jag omöjligen kan gå upp i vikt.

Okej. Vad göra? GI är ju hett har jag förstått så jag surfade helt enkelt in på GI Viktkoll där jag gav bort 300 kronor och knappade in mina framtidsplaner. 100 dagar kommer det att ta spottade GI Viktkoll ur sig och kompletterade detta konstaterandet med en inköpslista som skulle ge mig mat för en hel vecka. Jag skrev ut den och sprang iväg till Konsum.

Och såhär blev det:

Jag kör visst något sorts rivstartsprogram och räknar med resultat redan efter en vecka eller två.

Det roliga är att jag tycker att det är roligt. En webbsida, lite siffror, lite program, lite statistik och plötsligt så har jag gjort en viktnedgång till ett levande tv-spel. Fantastiskt!

Imorgon: Köpa terminskort på Friskis och Svettis. Nu kör vi!

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer till Jag går GI på min kontorsmage

  1. åsa skriver:

    haha, ja ska man banta så ska det väl i alla fall vara roligt!! duktig du är som ska börja träna!! jag vill också gå på friskis och svettis, har inte dom rabatt för arbetslösa?

  2. Ola skriver:

    Fast jag skiter nog i friskis ett tag, kör springa/promenader istället. Det tillsammans med GI borde funka.

Kommentarer inaktiverade.