When Worlds Collide

Lever ett sorts dubbelliv för det mesta, precis som de flesta andra, jag har en ledig-Ola och en jobb-Ola. Jobb-Ola är till exempel mycket bättre på att dela ut visitkort än ledig-Ola medan ledig-Ola klår jobb-Ola i en Rainbow 6-match vilken dag som helst.

Men så plötsligt, en helt vanlig torsdagskväll, så händer det. Ledig-Ola och jobb-Ola möts. Online! På Xbox Live! I Rainbow 6: Las Vegas 2! Via en digital och Microsoft-finansierad reklamaffisch som lovsjunger Visual Studio Team System! Hej på dig du, säger jobb-Ola. Nej men hej, vad trevligt men också konstigt, säger ledig-Ola.

Och sen, på grund av den totala förvirringen som uppstår, blir ledig-Ola skjuten i huvudet av en digital terrorist beväpnad med ett israeliskt maskingevär.

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En kommentar till When Worlds Collide

  1. åsa skriver:

    det där verkar inte hälsosamt! :) det är därför jag bara har en ledig-åsa, numera kallad cupcake-åsa. det där med jobb verkar läskigt.

Kommentarer inaktiverade.