Recension av GTA: Chinatown Wars

Borris, medlem av den ryska maffian, kränger billig ecstacy nere vid Hove Beach, MC-gänget Angels of Deaths langare hänger bakom en bensinmack och betalar bra för mina små piller. Passar förstås på att spendera den ganska stora vinst jag gör på att inhandla billig kola som jag sedan drar in storkovan på när jag säljer den till ett gäng uttråkade universitetsstudenter i Northwood.

Och så där snurrar det på i årets än så länge bästa spel: GTA: Chintatown Wars.

Droghandeln slukar all tid och spelets egentliga mål med sina smarta och väldesignade uppdrag hamnar helt i skymundan. Snart, tänker jag, snart ska jag ta mig an uppdraget att rensa upp bland dom där jobbiga koreanerna. Jag ska bara tjäna liiite mer pengar först. Jag ska bara, jag ska bara, jag ska bara…

Betyg på droghandeln: 96/100.

Betyg på resten: 91/100.

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399