Först gjorde jag en god smet på bland annat kakao och kaffe! Mmm…
In med det i ugnen som står på 175 grader.
Jag hade 18 minuter på mig att gå ut i trädgården och plocka färska hallon. Mums!
Under ett träd ser jag Emil och Cecilia. Men! Vad gör dom för något?
Aha! Slickar i sig den goda smeten förstås!
Som ni ser hade jag krossat vit choklad och strött över bullarna.
Dags för det som mormor kallar smörkräm och som jag kallar ”frosting”.
Jag gjorde hål i bullarna och fyllde det med krossade hallon. Nyttigt!
Sista grejen: Fina blommar och fjärilar. Vackert!
Oj! Nu kom hela tjocka släkten!
Alla är samlade för att fira att Elsa, 2 månader, kommit till världen. Bästa anledningen!
tack för dina goda cupcakes ola!
det gjorde du bra!
Bra jobbat Ernst-Ola 😀
Vi tackar för den goda kakan och hoppas att det inte är sista gången vi får smaka något liknande.
Mormor och Morfar