Smile or Die: The Tyrany of Positive Thinking

Köp boken eller säg till så får du låna. Så otroligt skönt att läsa en intelligent bok som visar på det dåliga med hela den här självhjälpskulturen. Skönt att få en dålig magkänsla bekräftad av någon som är väldigt mycket smartare än jag. Jag var redan innan den här boken rätt säker på att Mia Törnblom tillhörde den mörka sidan, skönt att nu vara 100% säker på att det är så det ligger till. Jag var också helt övertygad om att hela den där coaching-grejen som arbetsförmedlingen fick för sig att satsa på var DÅLIGT och DUMT I HUVUDET. Och ja, det tycker jag fortfarande. Och den där boken ”The Secret”, alltså jag dog alltid lite inombords när folk pratade om den, och även det var alltså en väldigt sund känsla.

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399