Recension av God of War 3 (eller: omotiverad och sunkig sexscen eller inte, God of War 3 är ändå en instant classic!)

Betyg: God of War 3 gör något med mig som får mig att fortsätta kämpa även när det blir svårt. Det är stort och betyder mycket för en gamer på 30+ som egentligen begravt sin hard core-stämpel för många år sedan. Har svårt att se något annat spel där jag fortsätter kämpa efter att ha blivit förnedrad av en jäkla eldhund och hans två getliknande hillebardskompisar ungefär 30 gånger. Och sista striden, mot Zeus, jag dog säkert 20 gånger innan jag fick kläm på hur han skulle tacklas (tips: L1+cirkelknapp FTW!). Det som får mig att fortsätta och stånga mig blodig och VÄGRA att sänka svårighetsgraden, även om spelet föreslår det gång på gång, är en kombination av det roligaste stridssystemet av dom alla, grafik som slår precis ALLT annat på fingrarna, helt overkligt fascinerande miljöer och scenarios, en genialisk svårighetsupptrappning och inlärningskruva och en perfekt avvägd balans mellan utmaning och nöje. Slutbetyget blir därför: 10/10, det här är bättre än bäst.

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399