Bästa!

Om MMO-psykologi, om hur belöningssystem hämtade från spelvärlden används för att skapa bättre bilförare eller bättre tandborstare, om sluga mikrobetalningar, om en framtid där ALLT handlar om poäng, om så mycket som är sååå intressant!

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer till Bästa!

  1. anders skriver:

    Jag hittade din post när jag googlade på Jesse Schell efter att ha sett hans dragning. Håller helt klart med om att det var väldigt intressant … men … du måste väl ha noterat att killen … ehm … ”råkar i sken” eller hur man ska uttrycka det ungefär 20 minuter in i föredraget? Poäng från tandborsen? Poängdrivet high-fivande med kompisar om reklam? Kom igen … eller så är han framtiden på spåret helt enkelt.

  2. Ola skriver:

    Haha, klart att det spårar ut lite, men jag ändå att han är något på spåret.

Kommentarer inaktiverade.