E3 – slut på presskonferenser, dags för top 5

Först Microsoft, sen Nintendo och sist Sony, här är topplistan ni alla väntat på: Olas topplista!

1. The Last Guardian – Kan inte hjälpa det, men inget får dom små håren på mina armar att resa på sig som tanken på ett nytt Fumito Ueda-spel. Filmen som visades ikväll är inte ens ny och ändå sitter jag här alldeles pirrig i magen och varm om hjärtat.

2. Eye Toy 2 – Sonys lösning på 1:1-rörelsedetektering imponerade stort och jag kan väldigt lätt se framför mig hur jag om ett år eller så står framför min tv och vevar runt på ett par imaginära svärd.

3. Project Natal feat. Milo – Det är så fint att Microsoft låter Peter Molyneux leva på att vara den drömmaren han är! Jag älskar Microsoft för det.

4. Star Wars: The Old Republic – Spelet som med stor sannolikhet kommer att göra mig till en MMO-eremit (och det ser jag fram emot!).

5. Crackdown 2 – FTW!

Årets slutsats: Spelbranschens mördande konkurrens är guld värd för alla oss spelare. Nintendos rörelsekänsliga spelkontroll må ha revolutionerat vardagsrummet men redan i år är springer både Sony och Microsoft om när det gäller uppfinningsrikedom och det med råge.

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399