Project Natal: Framtiden är här!

E3-mässan är en årlig högtid för såna som jag, i år hade jag och alla med mig på känn att det skulle hända stora grejer. Konkurrensen i spelbranschen är stenhård och Microsoft, Sony och Nintendo måste hela tiden överträffa varandra för att behålla sina trogna fans.

Microsoft var först ut och bland många häftiga nyheter som till exempel ett nytt Metal Gear Solid till Xbox, två (!) nya Halo-spel och integration med både Facebook och Twitter (wohoo!) så presenterades något som var bland det häftigaste jag sett i hela mitt liv.

Låt mig presentera Project Natal, eller som jag väljer att kalla det: Project Minority-Report-är-inte-längre-en-fantasi:

Jag förstår faktiskt inte hur Nintendo och Sony ska kunna toppa det här. Om dom lyckas så kommer mitt huvud förmodligen att explodera.

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En kommentar till Project Natal: Framtiden är här!

  1. Pingback: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg : Mycket publicitet kring Project Natal

Kommentarer inaktiverade.