Min lördagsmeny (med all säkerhet>din)

Förrätt: Pilgrimsmussla, snökrabba, krassepuré och jordärtskocka

Huvudrätt: Vaktel, pocherat ägg, murklor, sparris samt prästost- och mannagrynskrokett

Efterrätt 1: Vitmögel- och kittostar med aprikos och fruktbröd

Efterätt 2: Tjinuskikräm, hallonsorbet och hallonmarmelad

Det här inlägget postades i Bla bla bla och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/2/olaskoog.se/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 kommentarer till Min lördagsmeny (med all säkerhet>din)

  1. Fredrick Larsson skriver:

    Förrätt: Bea-doppad gurka
    Huvudrätt: Lammkotletter och pennepasta, serverade i bea.sås.
    Efterrätt 1: Bea-doppad gurka
    Efterrätt 2: Bea.sås med sked.

  2. Nina skriver:

    Ola! Rolig blogg! Kom på inflyttningsfest i Ankeborg på lördag om du vill! Anders och gänget kommer också. kram

  3. åsa skriver:

    äh det finns ju inga cupcakes på menyn, jag kommer inte!

  4. Ola skriver:

    Åsa, du får söka jobb på Grythyttan helt enkelt!

Kommentarer inaktiverade.